Themamiddag ‘in detail met cepezed’

Naar aanleiding van het onlangs gepubliceerde boek ‘Het werk van Cepezed in detail’ organiseert de stichting Bouwen met Staal een themamiddag voor opdrachtgevers en architecten. De themamiddag ‘in detail met cepezed’ bestaat uit een lezingenprogramma met aansluitend een projectbezoek aan het in aanbouw zijnde Benelux-hoofdkantoor van technologieconcern 3M op Science Park Technopolis Delft.

Datum: donderdag 12 december 2013, 13:30 – 18:00
Plaats: YES!Delft, Molengraaffsingel 12, Delft

Lezingen en projectbezoek
Tijdens de themamiddag maakt u persoonlijk kennis met de filosofie, aanpak en resultaten van bouwkundig ontwerpen en detailleren door architectenbureau cepezed.

Ed Melet (architectuurpublicist en docent HogeSchool Amsterdam) schetst als onafhankelijk recensent de betekenis van cepezed voor de Nederlandse architectuur. Jan Pesman zet aan de hand van het opgebouwde oeuvre uiteen hoe Cepezed te werk gaat en een constructeur, gevelbouwer en een staalbouwer laten weten hoe ze de ontwerpen van Cepezed en de samenwerking in een integraal ontwerpproces vertalen in hun eigen ontwerp, engineering, productie en uitvoering van draagconstructies, gevels en daken.

Na afloop van het lezingenprogramma bent u getuige van de bouw van een recent Cepezed-ontwerp: het Benelux-hoofdkantoor van technologieconcern 3M op het Science Park Technopolis, langs de A13. Toelichting terplaatse ontvangt u van de projectpartners Cordeel, SmitWesterman, BRS en Hanse Staalbouw.

Meer informatie / deelnemen
Bezoek de website van Bouwen met Staal voor een uitgebreide programmaomschrijving en meer informatie over de sprekers en onderwerpen van de themamiddag.

Deelname aan de themamiddag is gratis. U kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u van Bouwen met Staal, uiterlijk een week vóór 12 december a.s., een deelnamebevestiging.

Deel dit item