Symposium circulariteit en vastgoed

NEPROM en RICS organiseren op 6 maart 2018 een gezamenlijk symposium ‘op niveau’ – in de top, op 100 meter hoogte van het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht -, om met u visies en inzichten rond circulariteit en vastgoed te delen en te bespreken.

Vastgoed maakt een groot deel uit van de circulaire economie. Immers, we wonen en werken in vastgoed, we maken en slopen vastgoed, en vastgoed gebruikt veel energie om te kunnen functioneren. Op dit moment vindt een transitie plaats in de manier waarop we naar vastgoed kijken. Niet een statisch wegwerpobject, maar een flexibele bron van materialen en energie.

Wat betekent dat voor nu en de toekomst? Waar staan we? Waar gaan we heen? Wat is een goede strategie? Dit bespreken we aan de hand van de visies van een beleidsmaker, een financier, een adviseur en een architect van een concreet project.

Cepezedprojects vertelt over de ontwikkeling van de circulaire rechtbank in Amsterdam, het circulaire paviljoen in Utrecht en de ontwikkeling en realisatie van een circulair kantoorgebouw in Delft.

Meer informatie en inschrijven kan op deze site.

Deel dit item