Sneak preview YES!Delft

Yes!Delft met biofaciliteiten wordt binnenkort opgeleverd en in gebruik genomen. Toekomstige huurders en andere geïnteresseerden konden het gebouw afgelopen donderdag alvast bekijken. Ook de Delftse wethouder Ferrie Förster van onder meer Economie, Binnenstad en Ruimtelijke Ordening was bij de sneak preview van de partij.

De nieuwe incubator voor jonge, innovatieve ondernemingen is gerealiseerd naast het bestaande pand van Yes!Delft op Science Park Technopolis en bevat naast kantoorruimte laboratoria voor de diverse huurders alsmede een ‘shared facility lab’ met laboratoriumvoorzieningen voor gemeenschappelijk gebruik.

De afwezigheid van dragende wanden in de constructie van het gebouw maakt iedere combinatie van kantoor- en laboratoriumruimte mogelijk en faciliteert bovendien gemakkelijke aanpassing van de verhouding hierin op toekomstige behoeften en ontwikkelingen. De units in Yes!Delft met biofaciliteiten zijn al grotendeels verhuurd en de inrichting van de ruimten is in voorbereiding.

Het gebouw is een ontwerp van cepezed. Projectontwikkelaar cepezedprojects is verantwoordelijk voor het kwaliteits- en procesmanagement en was nauw betrokken bij de totstandkoming van het winnende ontwerp.

Deel dit item