Op Jacht naar Groeiruimte

Juist doorgroeiende bedrijven hebben in Delft een probleem als ze passende bedrijfsruimte zoeken. Er zijn weinig hoogwaardige lokaties beschikbaar voor bedrijven die tussen 200 m² en 2.000 m² zoeken. In de categorie herbestemming is het meeste laag-hangende fruit al weg en blijven alleen de lastige gebouwen op minder mooie lokaties over. Hoe pak je dat aan, en wat zijn de alternatieven? Dit zijn enkele van de onderwerpen die door Menno Rubbens (cepezed projects) aangesneden worden tijdens de bijeenkomst Op Jacht naar Groeiruimte.

“Wat als je na je startup uit je bedrijfsruimte groeit, maar nog niet weet hoe groot je groeit of hoe lang je groeit?” Met deze vraag schetst Hans van Engelenburg (Gemeente Delft) het probleem voor veel groeiende (kennis)bedrijven. Hij organiseert voor de gemeente op 4 april de bijeenkomst Op Jacht naar Groeiruimte. Met én voor groeiende ondernemers, vastgoedeigenaren en conceptontwikkelaars. cepezed projects is hierbij aanwezig en zal naast een lezing ook een workshop verzorgen.

Datum: Vrijdag 4 april 2014
Tijdstip: 14.00 tot 18.00 uur
Lokatie: Sping, Nieuwe Plantage 58, Delft.

Op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte? Of heeft u bedrijfsruimtes in de aanbieding? Of bent u een kei in het bedenken van nieuwe huisvestingsconcepten? Dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf aanmelden.

Deel dit item