Cordeel en cepezedprojects realiseren nieuw 3M hoofdkantoor

De ontwikkelcombinatie Cordeel en cepezedprojects, ontwikkelt en bouwt het nieuwe hoofkantoor van 3M Nederland in Delft. Het gebouw wordt gerealiseerd op het hoogwaardige Science Park Technopolis Delft. De bouw van het nieuwe hoofdkantoor is reeds gestart en het gebouw zal in het tweede kwartaal van 2014 turn key aan 3M worden opgeleverd.

Speciaal voor dit duurzame en innovatieve bouwproject is door Cordeel en cepezedprojects een ontwikkelingscombinatie in het leven geroepen. Afzonderlijk ontwierpen en realiseerden Cordeel en cepezedprojects eerder al bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Nu staan zij aan de vooravond van een nieuw en prestigieus gezamenlijk project.

Op een zichtlocatie aan de A13 zal de ontwikkelcombinatie het nieuwe hoofdkantoor voor 3M Nederland realiseren. Het bijzonder vormgegeven gebouw is een integraal ontwerp van architectenbureau cepezed en zal door Cordeel Nederland worden gebouwd. Het gebouw zal met een BREEAM-NL certificering label ’Very Good’ worden opgeleverd en in het gebouw zullen vele innovatieve 3M producten worden toegepast. 3M zal het gebouw voor lange termijn huren van de ontwikkelcombinatie Cordeel en cepezedprojects.

De ontwikkelende partijen zijn trots op dit nieuwe project:

“We laten zien dat zelfs in deze tijden prachtige kansen bestaan, er is altijd ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling als partijen krachtig, duurzaam en innovatief, kennis en kunde bundelen”.

De ontwikkelcombinatie staat garant voor het ontwerp, de uitvoering en financiering van het project en slaagt erin 3M een gebouw te geven waarin zij zich als marktleider kan blijven (door)ontwikkelen.

Raadpleeg de projectwebsite van de ontwikkelcombinatie Cordeel en cepezedprojects via www.kantoorA13.nl, kijk bij ‘projecten > 3M hoofdkantoor’ of download het persbericht voor aanvullende (achtergrond)informatie.

Persbericht ontwikkelcombinatie Cordeel en cepezedprojects

Deel dit item