Nieuwbouw Applikon nadert afronding

De bouw van de nieuwe huisvesting voor Applikon Biotechnology op Science Park Technopolis Delft bevindt zich in de afrondende fase. De gevel is grotendeels gemonteerd en markeert daarmee de eerste fase van het Delft Engineering & Production project, waarvan de beoogde uitstraling door de komst van Applikon al goed zichtbaar is.

De unieke vloerconstructie met geïntegreerde (lucht)kanalen en leidingwerk garandeert een optimale verdiepingshoogte binnen een beperkte bouwhoogte. De lage positionering van de open geveldelen creëert een paviljoen-achtige sfeer met optimale uitzichtgarantie vanaf de werkplekken. De entreezone is voorzien van een volledig glazen gevel welke verticaal is doorgezet over de gehele bouwhoogte, dit transformeert het verkeersgebied in een prettige informele bijeenkomstruimte. Daarnaast beschikt het gebouw over een ruim dakterras wat is omgeven door een volledig groendak.

Oplevering van het gebouw zal plaatsvinden tijdens aankomende zomer. Het gebouw voorziet Applikon in de unieke combinatie van kantoor-, lab- en productieruimte. Applikon Biotechnology is wereldleider op het gebied van ontwikkelen en produceren van geavanceerde bioreactorsystemen van laboratoriumschaal tot productieschaal.

Kijk voor meer informatie bij ‘projecten > applikon biotechnology’.

Deel dit item