Bouwupdate 3M hoofdkantoor: week 28

bouwupdate-wk28

Sinds de feestelijke eerste stort op 16 mei wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de onderste bouwlaag, het souterrain. Het souterrain zal uiteindelijk ruimte gaan bieden aan 73 privé parkeerplaatsen, een fietsenstalling en diverse gebouwondersteunende functies, zoals douches, opslagruimtes en gebouwinstallaties waaronder de WKO installatie. Onderstaand panorama geeft een goede indruk van de huidige stand: de torenkraan is geplaatst, de in-situ betonwanden en betonkolommen zijn grotendeels gereed en de ronde gebouwvorm begint zichtbaar te worden door de betonbalken.

Is de panorama afbeelding na enkele seconden nog niet zichtbaar of wil je het panorama liever full screen bekijken? Klik dan hier.

No valid security key found. Please use at least the following shortcode:
[advanced_iframe securitykey="<your security key - see settings>"]
Please also check in the html mode that your shortcode does only contain normal spaces and not a &nbsp; instead. It is also possible that you use wrong quotes like “ or ”. Only " is valid!


Meer

Kijk op de kantoorA13-projectwebsite voor een overzicht van alle bouwupdates van het nieuwe 3M hoofdkantoor of kijk mee met de bouwwerkzaamheden via de livestream.

Deel dit item