Lezing/debat TIC Delft

TOP heeft in 2013 in samenwerking met een aantal organisaties diverse debatten georganiseerd over de totstandkoming van de TIC Delft en gaat daar in 2014 mee door. Menno Rubbens, directeur van cepezedprojects zal voor deze gelegenheid ingaan op het onderwerp “Van architect tot ontwerpende ingenieur, bouwen voor kennisintensieve bedrijven.”

Van architect tot ontwerpende ingenieur, bouwen voor kennisintensieve bedrijven.

Datum: woensdag 5 februari 2013, 20:30u
Plaats: TOP, Koornmarkt 48F, Delft

 

In Delft wordt veel geïnvesteerd in de kenniseconomie. Bedrijven worden gestimuleerd om zich in Delft te vestigen. In de laatste jaren hebben veel bedrijven nieuwe huisvesting gerealiseerd in Delft. Bij 6 van deze recente projecten was cepezed (met cepezedprojects en/of met architectenbureau cepezed) betrokken vanwege de ervaring met flexibele gebouwen met een wisselende combinatie van kantoor-, laboratorium- en productieruimte.

Menno Rubbens zal ingaan op een aantal recente Delftse projecten (3M, Applikon, Hukseflux, DSM, The DataCenter Group en het voormalige Techniekmuseum) en de daarbij toegepaste innovaties. Ook zal hij ingaan op de veranderende rol van de architect. Daarbij is er volop ruimte voor discussie.

Meer informatie
Bezoek de website van TOP Delft Design voor een uitgebreide omschrijving van de activiteit en meer informatie over de lezingen-/debatreeks en de Technologische Innovatie Campus Delft (TIC).

Deel dit item