Feestelijke ondertekening huurcontract Senf

Eén van Nederlands grootste theaterbedrijven strijkt neer in de Prinsenstad. Op 1 maart 2017 vestigt één van de grootste theaterbedrijven van Nederland, Senf Theaterpartners B.V. zich, samen met de dochterbedrijven AT Next en de Nationale Theaterkassa, in Delft. Zij betrekken een deel van het prachtige- en historische ArsenaalDelft, beter bekend als het voormalig Legermuseum of Armamentarium.

De betrokken Delftse partijen te weten: Gemeente Delft, ArsenaalDelft en Theater de Veste zijn verheugd Senf Theaterpartners, AT Next en de Nationale Theaterkassa te mogen verwelkomen in de stad Delft. Deze partijen hebben de afgelopen twee jaar ernaar toegewerkt het theaterbedrijf voor Delft te winnen. En met succes!

Op woensdag 8 februari ondertekende ArsenaalDelft en Senf Theaterpartners het huurcontract. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van wethouder Ferrie Förster, Menno Rubbens van cepezedprojects en Jan Bartels, directeur van Theater de Veste. Tevens werd er een intentieverklaring getekend om de creatieve ontwikkeling van de theateractiviteiten van de organisaties Senf Theaterpartners en Theater de Veste gezamenlijk te versterken.

Onder de naam ArsenaalDelft her-ontwikkelt eigenaar Driestar B.V. samen met projectontwikkelaar cepezedprojects het historische complex naar een ontwerp van het Delftse Architectenbureau cepezed. Het theaterbedrijf Senf Theaterpartners, AT Next en de Nationale Theaterkassa betrekken de begane grond van het Oost Indisch Pakhuis, dat onderdeel uitmaakt van het ArsenaalDelft.

Op de foto ziet u (vlnr): Jan Bartels (Theater de Veste), Chris Bergwerff (Senf), Jacques Senf (Senf), Matthijs Bongertman (Senf), Menno Rubbens (cepezedprojects) en Hessel Vonk (Driestar).

Deel dit item