cepezedprojects steunt Biking to Brussels

Als projectontwikkelaar van het nieuwe 3M hoofdkantoor in Delft en partner in de samenwerking met Cordeel, draagt cepezedprojects bij als geletrui-sponsor van 3M’s Biking to Brussels 2013, en steunt daarmee vier Goede Doelen in de 3M Fonds Finale 2013.

Voor de Goede Doelen die in de 3M Fonds Finale staan organiseert 3M op 1 juni 2013 een sponsor-wielertour. Vanaf verschillende opstapplaatsen wordt er gefietst naar het hoofdkantoor van 3M Belgium in Diegem (nabij Brussel). Goede Doelen spannen zich in om zoveel mogelijk stemmen te behalen. 3M-ers en genodigden spannen zich in om zo’n groot mogelijk bedrag bij elkaar te fietsen. Dat is de opzet van Biking to Brussels.

Welke Goede Doelen de opbrengst van Biking to Brussels gaan ontvangen is afhankelijk van het aantal stemmen dat de genomineerden van de Grote Gift van het publiek krijgen. Zowel in België als in Nederland kunnen Goede Doelen vanaf 1 april een project aanmelden in de categorie Mens of Milieu & Maatschappij. Vanaf dat moment kan iedereen in het land tot en met 31 oktober stemmen op een genomineerd Goed Doel. Op 1 november is bekend welk Goed Doel in hun categorie de meeste stemmen heeft behaald. Deze Goede Doelen worden uitgenodigd om hun project in december te presenteren tijdens de 3M Fonds Finale. Het publiek heeft dus direct invloed welke Goede Doelen in de Finale staan.

Raadpleeg de website van 3M voor de huidige stand van Goede Doelen en/of een overzicht van alle sponsoren.

Deel dit item