Bouwupdate 3M hoofdkantoor: week 30

bouwupdate-wk30

Het souterrain is aan de zijde van de Molengraaffsingel en de A13 afgekaderd met prefab betonelementen. Deze elementen dienen ter afscheiding en ter ondersteuning van het later te realiseren groene talud. Met de plaatsing van de kanaalplaatvloeren is de eerste stap gezet in de realisatie van de begane grond en de afronding van het souterrain. Onderstaand panorama geeft een goede indruk van de huidige stand: de horizontale stalen liggers tussen de vloerdelen geven een indruk van de afmeting van het verbindende atrium, de ronde gebouwcontour en het terras aan de A13-zijde.

Is de panorama afbeelding na enkele seconden nog niet zichtbaar of wil je het panorama liever full screen bekijken? Klik dan hier.

No valid security key found. Please use at least the following shortcode:
[advanced_iframe securitykey="<your security key - see settings>"]
Please also check in the html mode that your shortcode does only contain normal spaces and not a &nbsp; instead. It is also possible that you use wrong quotes like “ or ”. Only " is valid!


Meer

Kijk op de kantoorA13-projectwebsite voor een overzicht van alle bouwupdates van het nieuwe 3M hoofdkantoor of kijk mee met de bouwwerkzaamheden via de livestream.

Deel dit item