Bouwupdate 3M hoofdkantoor: week 26

bouwupdate-wk26

De nieuwbouw van het duurzame 3M hoofdkantoor op science park Technopolis Delft nadert afronding.

De gebouwhoge glazen atriumgevels zorgen voor een hoge mate van transparantie tussen de verdiepingshelften en afdelingen. Op de kantoorverdiepingen zorgen de grotendeels glazen scheidingswanden voor een open karakter tussen de open en gesloten werkplekken.

De kantoorverdiepingen zijn voorzien van gestructureerde plafond- en vloerafwerking en op de begane grond is men gestart met de aanleg van een hoogwaardige houten vloerafwerking. Het restaurant is voorzien van luxe keuken- en uitgiftevoorzieningen.

Aan de buitenzijde zal in de periode tot aan oplevering worden gewerkt aan de inrichting van het terrein, de aanleg van de laatste parkeerplaatsen en de realisatie van een ruim buitenterras.

De turn-key oplevering van het gebouw zal eind juli plaatsvinden. In de periode na oplevering zal de gebruiker starten met de inrichting van de werkplekken, de break-out area’s en het customer technology center; een gebied waar 3M-technologieën en -producten worden tentoongesteld en waar men het grote scala aan toepassingen ‘hands-on’ kan ervaren.

Kijk op de kantoorA13-projectwebsite voor een overzicht van alle bouwupdates van het nieuwe 3M hoofdkantoor of kijk mee met de bouwwerkzaamheden via de livestream.

Deel dit item