Bouwupdate 3M hoofdkantoor: week 15

bouwupdate-wk15

De bouwactiviteiten rondom de iconische 3M-nieuwbouw langs de A13 in Delft hebben zich in de afgelopen periode verschoven van de buiten- naar de binnenzijde van het gebouw. Op de livestream zijn steeds minder veranderingen waar te nemen, dit betekend echter niet dat er geen werkzaamheden plaatsvinden: buiten het beeld van de camera -aan de binnenzijde van het gebouw- wordt hard gewerkt aan de afbouw van het hoogwaardige hoofdkantoor.

Het grootste deel van de installaties, leidingen en kanalen is gemonteerd en er is een start gemaakt met het aanbrengen van het plafond en de computervloerdelen. In het atrium zijn de eerste, volledig glazen, tussenstijlloze, met 3M’s VHB (Very High Bond) tape blind verbonden wandpanelen aangebracht.

Het project wordt aan de binnenzijde gekenmerkt door een hoge mate van ruimtelijkheid, daglichttoetreding, panoramisch uitzicht, transparantie en interactie tussen de verdiepingen en afdelingen. Deze eigenschappen zijn tijdens de uitvoeringsfase al goed merk- en zichtbaar!

Kijk op de kantoorA13-projectwebsite voor een overzicht van alle bouwupdates van het nieuwe 3M hoofdkantoor of kijk mee met de bouwwerkzaamheden via de livestream.

Deel dit item